Sastāvdaļas
-
Cāļu šķiņķi bez ādas3 gabali
-
Mērce Kikkoman Teriyaki ar sezamu50 ml
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Ola1 gab.
-
Paprika0.5 gabali
-
Sarkanais sīpols1 gabali
-
Ananasa mīkstums100 g
-
Laims1 gabali
-
Ūdens40 ml
-
Saldā čili mērce150 ml
-
Olu nūdeles200 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez vistu šķiņķīšus strēmelītēs un iemarinē terijaki mērcē. Sagriez strēmelītēs papriku, sīpolu un ananasu.
Gatavo vokpannā. Sakarsē pannu maksimāli karstu un pielej eļļu. Maisot pievieno olu.
Pievieno vistu, maisi. Pievieno dārzeņus, maisi.
Pievieno laima sulu, ūdeni un saldo čili mērci. Līdzko mērce sāk burbuļot, pievieno nūdeles, apmaisi un pasniedz.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize