Vistas un sparģeļu salāti

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Vistas un sparģeļu salāti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa cepšanai
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Vistas fileja
     2 gabali
  • Zaļie sparģeļi
     200 g
  • Cukini
     1 gabali
  • Avokado
     1 gabali
  • Hollandaise mērce
     4 ēdamk.
  • Rukolas dīgsti
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Pannā sakarsē eļļu un vistas filejas apcep no abām pusēm uz lielas liesmas, lai kļūst viegli zeltainas.

Uzber sāli, piparus un ķiplokus (smalki sakapātus) un liec cepties vēl 20 minūtes.

Kad līdz gatavībai ir palikušas 7 minūtes, pannā pieliec klāt cukīni (12 garenos gabalos), pastumjot tos apakšā. Cep, kamēr gatavs.

 

Tikmēr katlā uzvāri verdošu ūdeni, pieber sāli un liec iekšā sparģeļus uz 1 minūti.

Nokās un uzreiz liec ledusaukstā ūdenī, pieskatot, lai ūdens būtu ledus auksts visu laiku.

 

Kad vista gatava, izņem no krāsns. 

Traukā apakšā (1 lielā vai 4 mazos) izsmērē Hollandaise mērci, izliec avokado (8 daiviņās), cukīni, sparģeļus un vistu. 

Dekorē ar rukolas dīgstiem, zaļumiem un pipariem un pasniedz uzreiz.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).