Vistas un spinātu balotīne

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Vistas un spinātu balotīne
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
     2 gabali
  • Šampinjoni
     100 g
  • Spināti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Lazdu rieksti
     30 g
  • Cietais siers
     30 g
  • Sviests
     100 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pārtikas plēve
      pēc nepieciešamības
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vistas fileju ar gaļas āmuru plāni izklapē – pēc iespējas plānāk, bet neizsitot caurumus.

Ķiploku smalki sakapā.

Šampinjonus smalki uzgriež.

Šampinjonus un ķiploku apcep uz karstas pannas 50 g sviesta un nedaudz eļļas – līdz šampinjoni zeltaini.

Lazdu riekstus nograuzdē un tad nedaudz sasmalcini – liec klāt pie spinātu lapām. Apceptos šampinjonus liec pāri spinātiem.

Pannā izkausē sviestu un pārlej pāri spinātu masai, un pieliec klāt sieru, pieberot sāli pēc garšas.

Visu spinātu masu kārtīgi izmaisi.

Uz vistas filejas vienā malā (līnijā) izkārto spinātu masu, tad to tin kopā pārtikas plēvē (ietin vairākās kārtas, plēves galus sasienot).

Liec verdošā ūdenī vārīties uz 20 minūtēm, ik pa brīdim pagrozot balotīni.

Pasniedz atdzesētu vai siltu.

Līdzīgas receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).