Sastāvdaļas
-
Zaļie zirnīši400 g
-
Piparmētra1 bunte (-s)
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Spināti100 g
-
Šalota sīpols1 gabali
-
Sviests50 g
-
Muskatriekstspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sviestu izkausē vidēji siltā pannā.
Ķiploku sagriez biezās šķēlītēs un liec sviestā sautēties uz 10 minūtēm, ik pa laikam apmaisot.
Sīpolu sagriez smalki un pievieno pannā, kad ķiploki izsautēti.
Uzgriez lielāku uguni, sīpolus minūti apsutini, tad pievieno zirnīšus.
Visu izmaisi, pievieno sāli un muskatriekstu pēc garšas, tad uzsildi.
Kad zirnīši silti, tad pievieno piparmētras lapas un spinātus – kārtīgi apmaisi un pasniedz uzreiz kā siltos salātus.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize