Zaļie zirnīši ar piparmētru

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Zaļie zirnīši ar piparmētru
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Zaļie zirnīši
     400 g
  • Piparmētra
     1 bunte (-s)
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Spināti
     100 g
  • Šalota sīpols
     1 gabali
  • Sviests
     50 g
  • Muskatrieksts
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sviestu izkausē vidēji siltā pannā.

Ķiploku sagriez biezās šķēlītēs un liec sviestā sautēties uz 10 minūtēm, ik pa laikam apmaisot.

Sīpolu sagriez smalki un pievieno pannā, kad ķiploki izsautēti.

Uzgriez lielāku uguni, sīpolus minūti apsutini, tad pievieno zirnīšus.

Visu izmaisi, pievieno sāli un muskatriekstu pēc garšas, tad uzsildi.

Kad zirnīši silti, tad pievieno piparmētras lapas un spinātus – kārtīgi apmaisi un pasniedz uzreiz kā siltos salātus.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes