Zaļo zirnīšu krēms

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Zaļo zirnīšu krēms
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Saldēti zirņi
     300 g
  • Timiāns
      2 zariņi
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Citrona sula
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Bio citrona miza
     0.3 gab.
  • Redīsi
     200 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Piparmētras lapiņas
      10 gab.
  • Bazilika lapiņas
      10 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Zaļo zirnīšu krēms

Katlā uzvāri ūdeni, pieliec nedaudz sāls un timiāna lapiņas un vāri zirņus, līdz tie mīksti.
Nokās (atstājot kādu 20-30 ml ūdens) un atdzesē (tāpat vai aukstā ūdenī).
Liec blenderī ar ķiploku (izspiestu caur ķiplokspiedi), citrona sulu, pusi eļļas un nedaudz ūdens.
Blendē, līdz iegūsti krēmīgu masu.
Ja vajag, pielej vēl ūdeni.
Liec traukā izsmērējot, pa virsu liec redīsus (plāni sagrieztus), eļļu, zaļumus un mizas (smalki sarīvētas).
Uzber piparus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).