Zaļo zirnīšu un biešu bumbiņu burgers

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Zaļo zirnīšu un biešu bumbiņu burgers
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Burgeru maizītes
     4 gabali
  • Biešu bumbiņas Apetit
     12 gab.
  • Vegāns siers
     8 šķēlīte (-s)
  • Spināti
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Fenhelis

  • Fenhelis
     1 Gabali
  • Citrona miza, smalki sarīvēta
     0.5 gabali
  • Olīveļļa Extra Virgin
     2 Ēdamkarote

Zirnīši

  • Saldēti zaļie zirnīši
     400 g
  • Timiāna zariņi
      pēc garšas
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Piparmētra
      maza sauja
  • Baziliks
      pēc garšas
  • Olīveļļa Extra Virgin
     10 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec pannā zirnīšus un pārlej tikai tik daudz ūdens, lai tas mazliet nosegtu zirņus.

Pieliec timiānu un vāri, kamēr zirņi gatavi un šķidrums samazinājies pavisam nedaudz.

Noņem no liesmas.

Ja šķiet, ka zirņi gatavi, bet šķidruma par daudz, daļu nokās, bet nedaudz ūdens atstāj.

Viegli sablendē, lai ir vēl gabaliņi.

Pieliec izspiestu caur ķiplokspiedi ķiploku, zaļumus, sāli, piparus un eļļu un samaisi.

Ļoti plāni sagriez fenheli. Samaisi visas fenheļa sastāvdaļas, pievienojot gan sāli, gan piparus.

Sakarsē krāsni un izcep bumbiņas pēc ražotāja norādījumiem. 

Kad tās gandrīz gatavas, krāsnī uzsildi maizītes.

Uz apakšējās un augšējās uzsmērē zirnīšus. 

Uz apakšējās liec bumbiņas, tad fenheli, salātus un virsū otru maizīti un pasniedz.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes