Zaļo zirnīšu un piparmētru biezenis

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Zaļo zirnīšu un piparmētru biezenis
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Saldēti zaļie zirnīši
     400 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētra
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atsaldē zaļos zirnīšus, sakapā piparmētru un ķiploku.

Sakarsē pannu, pievieno sviestu.

Nedaudz apcep ķiploku, piparmētru un zaļos zirnīšus. Pievieno laima sulu, sāli un piparus pēc garšas.

Saspiež biezenī, pasniedz kopā ar tvaicētu, krāsnī ceptu vai grilētu lasi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes