Sastāvdaļas
-
Saldēti zaļie zirnīši400 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Laims1 gabali
-
Piparmētra1 sauja (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Atsaldē zaļos zirnīšus, sakapā piparmētru un ķiploku.
Sakarsē pannu, pievieno sviestu.
Nedaudz apcep ķiploku, piparmētru un zaļos zirnīšus. Pievieno laima sulu, sāli un piparus pēc garšas.
Saspiež biezenī, pasniedz kopā ar tvaicētu, krāsnī ceptu vai grilētu lasi.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize