Ziedkāpostu kuskuss

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Ziedkāpostu kuskuss
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposts
     1 Gabali
  • Paprika
     1 gabali
  • Burkāns
     1 gabali
  • Laims
     1 gabali
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Kindza
     1 bunte (-s)
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Svaigs čili
      0.3 gab.
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote
  • Kumins
     1 Tējkarotes
  • Svaigs koriandrs
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šis būs lielisks ēdiens vai piedeva gaļas vai zivs ēdieniem. Tie ir arī garšīgi un atsvaidzinoši salāti.

 

Noskalo un notīra dārzeņus.

Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un smalki sašķērē, pievienojot olīveļļu un pārējās garšvielas. Ziedkāpostus, smalki sagriežot, irdenās struktūras dēļ tie atgādina kuskusa graudus.

Alternatīva:

Ar nazi dārzeņus sagriež un sakapā pēc iespējas smalkāk, sajauc traukā.

Pievieno eļļu un laima sulu, atsvaidzina ar kuminu un svaigu koriandru.

Tikai beigās pievieno sāli un piparus.

Padoms! Ziedkāpostu vietā var lietot brokoļus, romanesko vai violetos ziedkāpostus

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes