Zivs ar kartupeļu salātiem

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Zivs ar kartupeļu salātiem
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     500 g
  • Zivs fileja (pālija, lasis vai zandarts)
     600 g
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Fenhelis
     1 gabali
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Timiāns, rozmarīns vai kaltēts oregano
      pēc garšas
  • Olīveļļa Extra Virgin
     40 ml
  • Vīna etiķis vai citrona sula
     3 ēdamk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Dīgsti vai rukola
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Gatavo salātus.

Katlā liec kartupeļus, sāli un vāri uz lielas liesmas, kamēr kartupeļi vēl stingri, bet gatavi.

Nokās un atdzesē, sagriez 5 mm biezās šķēlēs.

Samaisi kartupeļus ar 20 ml eļļas, etiķi vai citronu, sāli, pipariem un ļauj ievilkties.

Pirms pasniegšanas samaisi kartupeļus ar dīgstiem. 
 

Sakarsē krāsni līdz 170 grādiem.

Liec keramikas formā apelsīnu šķēles, fenheli (8 daivās), ķiploku (sagrieztu šķēlēs) un virsū zivi.

Uzlej 20 ml eļļas, uzber sāli, piparus un garšaugus.

Liec krāsnī cepties uz 15 minūtēm. 

 

Pasniedz, kārtojot šķīvī zivi, fenheli un kartupeļu salātus. 

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).