Alū štovētu kāpostu pīrādziņi

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Alū štovētu kāpostu pīrādziņi
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
     900 g
  • Tumšais alus
     1 L
  • Cukurs
     100 g
  • Kārtainā bezrauga mīkla
      4 plāksnes
  • Rafinēta kokosriekstu eļļa
     5 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Skābētos kāpostus liec katlā un pievieno tumšo alu un cukuru.
Sautē uz lēnas uguns 1–2 stundas, līdz kāposti kļūst tumši brūni un lielākā daļa šķidruma ir izvārījusies.
Kārtainās mīklas plāksni izrullē plānāku.
Maliņas nosmērē ar kokosriekstu eļļu, uz vienas no garākajām malām visā garumā kārto nedaudz kāpostu un satin visu ruletē.
Atkārto to pašu ar pārējām mīklas plāksnēm.
Apsmērē pīrāgus ar eļļu un cep krāsnī 180 grādo 20 minūtes.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti