Ananasu maizīte

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ananasu maizīte
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā bezraugu mīkla
     600 g
  • Ananass
     5 šķēlīte (-s)
  • Brūnais cukurs
      ananasu apviļāšanai
  • Ola
     1 gab.
  • Mandeļu skaidiņas
     50 g
  • Pūdercukurs
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mīklu izrullē un izspiež apli 16 cm diametrā.

Nomizo ananasu, izgriez vidiņu, apviļā brūnajā cukurā, liec mīklas viducī.

Tad veido mīklā iegriezumus pret centru tā, lai veidojas saulīte.

Katru mīklas daļu sarullē un iespied ananasam vidū, palokot mīklu zem ananasa.

Sakul olu un ar otiņu pārsmērē maizīti, pārkaisi mandeles un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 190 grādos.

 

Pirms pasniegšanas pārkaisi ar pūdercukuru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti