Anšovu un paipalu olu kanapē

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Mani Gardumi maizītes Valdemārs
     3 gab.
  • Paipalu olas
     8 gab.
  • ICA zaļās olīvas bez kauliņiem (burciņā)
     1/3 gab.
  • Anšovi (iepakojums)
     1 gab.
  • Pētersīļi
      dekorēšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkoda lieliskām viesībām!

Maizītes sagriez mazās kanapē tipa šķēlēs. No abām pusēm apgrauzdē uz pannas vai cepeškrāsnī.

Novāri paipalu oliņas precīzi 3 minūtes. Atdzesē, nolobi čaumalas un pārgriez uz pusēm.

Izmantojot bambusa kociņus, saliec kanapē maizītes – virs maizes liec pusi paipalu olas, olīvu un anšova fileju. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!