Antipasti – uzkodu plate ar humosu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Antipasti – uzkodu plate ar humosu
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
     2 gab.
  • Cukīni
     2 gabali
  • Grilētas, marinētas paprikas Spilva
     2 gabali
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Ķirštomātiņi
     1 sauja (-s)
  • Olīvas Kalamata
     1 sauja (-s)
  • Marinēti šampinjoni
     1 sauja (-s)
  • Humoss (pēc izvēles)
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baklažānus un cukīni sagriez plānās šķēlēs, izmantojot mandolīnu.
Apcep cukīni un baklažānu šķēles uz grilpannas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Burkānus apcep uz grilpannas, līdz mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
Papriku un visas dārzeņu šķēles kārto uz šķīvja, pievieno kaperus, olīvas, ķirštomātiņus un sēnes.
Uzrīvē citrona miziņu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Pasniedz ar humosu.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.