Antipasti – uzkodu plate ar humosu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Antipasti – uzkodu plate ar humosu
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
     2 gab.
  • Cukīni
     2 gabali
  • Grilētas, marinētas paprikas Spilva
     2 gabali
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Ķirštomātiņi
     1 sauja (-s)
  • Olīvas Kalamata
     1 sauja (-s)
  • Marinēti šampinjoni
     1 sauja (-s)
  • Humoss (pēc izvēles)
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baklažānus un cukīni sagriez plānās šķēlēs, izmantojot mandolīnu.
Apcep cukīni un baklažānu šķēles uz grilpannas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Burkānus apcep uz grilpannas, līdz mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
Papriku un visas dārzeņu šķēles kārto uz šķīvja, pievieno kaperus, olīvas, ķirštomātiņus un sēnes.
Uzrīvē citrona miziņu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Pasniedz ar humosu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes