Argentīnas Hot-dogi

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mērcei (čimičuri)

  • Sarkanvīna etiķis
     2 ĒK
  • Halapenjo pipars
     1/2 gab.
  • Ūdens
     3 ĒK
  • Ķiploks
     2 daiviņas
  • Oregano
     1,5 ĒK
  • Kūpināta paprika
     1 ĒK
  • Pētersīlis
     5
  • Spināti
     5
  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Pipari
      pēc garšas

Salsa

  • Sarkanais sīpols
     1/2 gab.
  • Tomāts
     1 gab.
  • Sarkana paprika
     1/2 gab.
  • Olīveļļa
     30
  • Sarkanvīna etiķis
     2 ĒK
  • Čili pulveris
     1 TK
  • Pētersīlis
     1 ĒK
  • Sāls un pipari
      pēc garšas

Hot dogi

  • Kabanos desas
     4 gab.
  • Brioša maizītes
     4 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mērcei – sajauc visas sastāvdaļas blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.

Salsai – smalki sagriež visas sastāvdaļas un samaisa ar olīveļļu, etiķi, čili pulveri, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.

Uz pannas sacep desas un krāsnī nedaudz uzkarsē maizītes.

Pasniedz maizīti, apsmērētu ar mērci, un cīsiņu, apbērtu ar salsu.

Liek cepties 180 °C 5 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!