Augļu pīrāgs

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Augļu pīrāgs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mīkla

  • Sviests
     120 g
  • Kviešu milti
     220 g
  • Cukurs
     60 g
  • Auksts ūdens
     40 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.

Pildījums

  • Plūmes
     4 gab.
  • Persiki
     2 gab.
  • Aprikozes
     4 gab.
  • Baltais cukurs
     3 ēdamk.
  • Kukurūzas ciete
     1.5 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sviestu sarīvē un mīca kopā ar miltiem, cukuru un sāli.

Pievieno aukstu ūdeni, lai sviests pārāk neizkustu, ja nepieciešams, pievieno vēl miltus.

Mīklu liek ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.

Augļi pirms sagriešanas būs jānoblanšē, vārošā ūdenī paturot 1-2 minūtes un tad momentāni jāliek aukstā. 

Augļiem noņem mizu, izņem kauliņus un sagriez mazākos gabalos. 

Pievieno cukuru un cieti. (Ciete neļaus sulai izplūst).

Izrullē mīklu, pa vidu liec pildījumu, aizloki un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 200 grādos 40-50 min.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.