Auzu pārslu cepumi ar mandelēm un dzērvenēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Auzu pārslu cepumi ar mandelēm un dzērvenēm
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnais cukurs
     130 g
  • Auzu pārslas
     400 g
  • Baltais cukurs
     50 g
  • Mandeles
     180 g
  • Dzērvenes
     100 g
  • Sezama sēklas
     75 g
  • Saulespuķu sēklas
     75 g
  • Medus
     50 g
  • Piena šokolāde
     100 g
  • Sviests
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru.

Piena šokolādi un mandeles sasmalcini rupjos gabalos.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā ar mīkstu sviestu viendabīgā masā. 

Cep 20 min., līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.

No iegūtās masas veido cepumus un kārto uz pannas. Liec krāsnī cepties.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti