Baba ganuš

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Baba ganuš
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
     4 gabali
  • Olīveļļa pirmā spieduma
     100 ml
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Citrons
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 gabali
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baklažānus sadursti ar nazi mizā, lai tiem tiek klāt gaiss.

Liec krāsni kopā ar veseliem ķiplokiem 200 grādos, uz 40 minūtēm.

Kad baklažāni gatavi, tad tos nomizo, tā pat arī ķiplokus.

Sagrieztos baklažānus un ķiplokus vari likt blenderī vai smalki uzkapā uz virtuves dēlīša.

Pievieno klāt olīveļļu, citrona sulu un sāli.

Visu samaisi un pasniedz ar svaigu kinzu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes