Ballīšu kūciņas jeb keikpopi

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
      24 gab.
  • Krēmsiers
     140 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Izkausēts sviests
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Šokolāde
     200 g
  • Dekori
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli -  kārtīgi samaisa.

No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.

Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauž katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).

Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Dateļu desa

20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes