Ballīšu kūciņas jeb keikpopi

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
      24 gab.
  • Krēmsiers
     140 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Izkausēts sviests
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Šokolāde
     200 g
  • Dekori
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli -  kārtīgi samaisa.

No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.

Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauž katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).

Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti