Ballīšu kūciņas jeb keikpopi

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
      24 gab.
  • Krēmsiers
     140 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Izkausēts sviests
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Šokolāde
     200 g
  • Dekori
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli -  kārtīgi samaisa.

No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.

Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauž katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).

Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

Līdzīgas receptes

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ābolu krambls

1h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.