Baltā aukstā zupa

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Baltā aukstā zupa
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Kefīrs
     1 L
  • Lielie gurķi
     2 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Loku zariņš ar visu balto daļu
     1 gabali
  • Kinza
     3 šķipsniņa (-s)
  • Dilles
     3 šķipsniņa (-s)
  • Tomāti
     4 gabali
  • Čili pārslas
     0.25 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Diedzēti zaļumi
     
  • Citrona eļļa
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ne tik klasiska aukstā zupa bez bietēm tiem, kuriem bietes neiet pie sirds un arī tiem, kuri vēlas atklāt jaunas garšas,

Blenderī liek gurķi, ķiploku daiviņas, lokus, kinzu, dilles, čili pārslas un sāli. Pievieno kefīru un nedaudz sablenderē. Ilgi nevajag blenderēt, lai no gurķa paliek gabaliņi.
Tomātus sagriež mazos gabaliņos
Porciju šķīvjos lej zupu, pa virsu izkārto tomātu gabaliņus un rotā ar diedzētiem zaļumiem un citrona eļļu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes