Banānu mafini

  • Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Pekanrieksti
     100 g
  • Milti
     230 g
  • Cukurs
     150 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Soda
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Olas
     2 gab.
  • Sviests
     115 g
  • Banāni
     300 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, izbārsta riekstus un cep 8 minūtes.

Riekstiem ļauj atdzist un sagriež tos smalkākos gabalos.

Lielā bļodā samaisa cukuru, miltus, cepamo pulveri un sodu, sāli, kanēli, vaniļas cukuru un sagrieztos riekstus.

Visu kārtīgi samaisa.

Citā bļodā iesit olas un tās nedaudz sakuļ.

Pievieno izkausētu sviestu, sastampātus banānus un visu samaisa.

Masu lej sauso sastāvdaļu bļodā un iemaisa, līdz tā kļūst vienmērīga.

Mīklu sadala mafinu formiņās un liek cepties 20-25 minūtes.

Ar koka kociņu pārbauda mafina gatavību – ja tam nepielīp mīkla, mafini ir gatavi.

Pasniedz siltus.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).