Bezē deserts ar ogām

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Bezē deserts ar ogām
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Upeņu bezē cepumi
      28 gab.
  • Saldais krējums
     200 g
  • Maskarpones siers
     100 g
  • Avenes
     50 g
  • Ogas (dekoram)
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo saldo krējumu un maskarpones sieru līdz krēmīgai konsistencei.
Ņem stikla glāzītes, kārto tajās sadrupinātus bezē cepumus, avenes, maskarpones krēmu, atkal cepumus, avenes un vēlreiz krēmu.
Rotā ar ogām.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti