Bezē deserts ar ogām

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Bezē deserts ar ogām
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Upeņu bezē cepumi
      28 gab.
  • Saldais krējums
     200 g
  • Maskarpones siers
     100 g
  • Avenes
     50 g
  • Ogas (dekoram)
     150 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bezē deserts ar ogām

Saputo saldo krējumu un maskarpones sieru līdz krēmīgai konsistencei.
Ņem stikla glāzītes, kārto tajās sadrupinātus bezē cepumus, avenes, maskarpones krēmu, atkal cepumus, avenes un vēlreiz krēmu.
Rotā ar ogām.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti