Bezē un šokolādes krēma vainags

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Bezē un šokolādes krēma vainags

Sastāvdaļas

  • Bezē cepumi
     110 g
  • Lazdu riekstu krēms Rimi Basic
     400 g
  • Klasiskais krēmsiers Rimi
     300 g
  • Kakao pulveris Rimi
     6 ēdamk.
  • Malts kanēlis I Love Eco
     2 ēdamk.
  • Sāls pārslas ICA
     2 g
  • Dekors
      pēc saviem ieskatiem

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumus izkārto pa apli, pēc iespējas ciešāk, izveidojot vainagu.
Izmantojot konditorejas lāpstiņu sajauc krēmsieru ar lazdu krēmu, kakao un kanēli.
Pildi konditorejas maisā ar uzgali.
Krēmu liec bezē cepumiem pa virsu un brīvās spraugās.
Pārkaisi sāls pārslas un dekorē pēc saviem ieskatiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes