Biezpiena krēms

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Biezpiena krēms
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Krēms

  • Biezpiens
     400 g
  • Jogurts bez piedevām
     100 g
  • Kļavu sīrups
     50 ml

Smūtijmērce

  • Atkausēts tropu augļu maisījums
     375 g
  • Ūdens
     60 ml

Dekorācijai un garšai

  • Smiltsērkšķu cepumi The Beginnings
     4 gabali
  • Lobītas pistācijas bez sāls
     2 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē smūtija mērci un pildi trauciņos (glāzēs).

 

Sablendē krēma sastāvdaļas un caur konditorejas maisiņu pildi trauciņos. 

Dekorē ar drumstalās sasmalcinātiem cepumiem un sakapātām pistācijām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Cafe con miel

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Lavandas medus aukstā latte

8h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kokosa un čia pudiņš

15min • Viegli