Biezpiena krēms

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Biezpiena krēms
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Krēms

  • Biezpiens
     400 g
  • Jogurts bez piedevām
     100 g
  • Kļavu sīrups
     50 ml

Smūtijmērce

  • Atkausēts tropu augļu maisījums
     375 g
  • Ūdens
     60 ml

Dekorācijai un garšai

  • Smiltsērkšķu cepumi The Beginnings
     4 gabali
  • Lobītas pistācijas bez sāls
     2 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē smūtija mērci un pildi trauciņos (glāzēs).

 

Sablendē krēma sastāvdaļas un caur konditorejas maisiņu pildi trauciņos. 

Dekorē ar drumstalās sasmalcinātiem cepumiem un sakapātām pistācijām.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti