Biezpiena kūka ar rozīnēm

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Mīklai

  • milti
     200 g
  • cepamais pulveris
     0.5 ēdamk.
  • sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • sviests
     80 g
  • piens (auksts)
     30 ml

Pildījumam

  • olas
     2 gabali
  • pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • citrons (miziņa)
     1 gabali
  • piens
     30 ml
  • biezpiens
     540 g
  • rozīnes
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē krāsni līdz 170 °C temperatūrai

Rozīnes ieliec ūdenī, lai uzbriest

Sajauc visas mīklas sastāvdaļas.

Mīci, līdz mīklas tekstūra ir viendabīga

Mīklu izrullē un liec 21 cm ⌀ cepešpannā.

Liec saldētavā

Samaisi visas pildījuma sastāvdaļas un pievieno uzbriedinātas rozīnes

Izņem mīklu no saldētavas un ielej pildījumu

Virsū pievieno nedaudz cukura

Cep 170 °C 25–30 minūtes

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes