Biezpiena pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 9%
     360 g
  • Milti
     220 g
  • Piens
     1 glāze (-s)
  • Olas
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     3 Ēdamkarote
  • Cepamais pulveris
     1 Ēdamkarote
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.

Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.

Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.

Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.

Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.

Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes