Biezpiena pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 9%
     360 g
  • Milti
     220 g
  • Piens
     1 glāze (-s)
  • Olas
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     3 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.

Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.

Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.

Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.

Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.

Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.

Saistītās receptes

Rīsu biezputra bez piena

1h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Mannas biezputra

15min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes