Biezpiena pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 9%
     360 g
  • Milti
     220 g
  • Piens
     1 glāze (-s)
  • Olas
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     3 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.

Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.

Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.

Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.

Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.

Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).