Biezpiena pankūkas
-
Gatavošana 25min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Biezpiens 9%360 g
-
Milti220 g
-
Piens1 glāze (-s)
-
Olas2 gab.
-
Pūdercukurs3 Ēdamkarote
-
Cepamais pulveris1 Ēdamkarote
-
Eļļacepšanai
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.
Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.
Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.
Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.
Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.
Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize