Brokastu omlete

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Brokastu omlete
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Briseles kāposti
      6 gab.
  • Spināti
     2 sauja (-s)
  • Dilles
     0.5 sauja (-s)
  • Olīveļļa
     1.5 ēdamk.
  • Ūdens
      vārīšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pavāri Briseles kāpostus 1 minūti ūdenī, tad piemet spinātus un kapātas dilles. 

Nokās ūdeni un liec uz sakarsētas pannas ar eļļu. 

Sakul olas ar pienu un sāli un pārlej zaļumiem. 

Cep zem vāka vai cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavs (atkarīgs no pannas diametra).

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti