Brokastu omlete

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Brokastu omlete
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Briseles kāposti
      6 gab.
  • Spināti
     2 sauja (-s)
  • Dilles
     0.5 sauja (-s)
  • Olīveļļa
     1.5 ēdamk.
  • Ūdens
      vārīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pavāri Briseles kāpostus 1 minūti ūdenī, tad piemet spinātus un kapātas dilles. 

Nokās ūdeni un liec uz sakarsētas pannas ar eļļu. 

Sakul olas ar pienu un sāli un pārlej zaļumiem. 

Cep zem vāka vai cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavs (atkarīgs no pannas diametra).

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes