Brokastu sacepums

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Bekons
     500 g
  • Olas
     10 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Saldais krējums
     120 ml
  • Ķiploku pulveris
     1 TK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Zaļa paprika
     1 gab.
  • Rīvēts čedaras siers
     100 g
  • Rīvēta mocarella
     115 g
  • Rīvmaize
     cepamā trauka apbēršanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 175°C.

Viegli apslaka cepamo pannu ar eļļu.
 

Uz pannas sacep bekonu. 

Tad pievieno sīpolu un cep 3 min.
 

Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, saldo krējumu un ķiploku pulveri.

Pievieno arī sāli un piparus (dāsni).
 

Tad pievieno bekonu un sīpolu, smalki sagrieztus tomātus, papriku, kā arī čedaras sieru.
 

Cepamās pannas pamatni apber ar rīvmaizi. 

Tad lej olu maisījumu un apber to ar rīvētu mocarellu.
 

Cep 45- 50 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!