Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm un vaniļas krēmu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm un vaniļas krēmu

Sastāvdaļas

Vaniļas krēms

  • Krējums Crème Fraiche
     100 ml
  • Pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.

Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm

  • Cieti bumbieri
     3 gab.
  • Sviests vai margarīns
     2 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Mandeļu skaidiņas
     40 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Debešķīgs, viegli pagatavojams deserts ar dažādu tekstūru sajaukumu. Bumbierus sagriež un apcep brūnajā cukurā. Mandeļu skaidiņas piedod kraukšķīgumu, savukārt vaniļas krēms lieliski papildina deserta garšu.
Krēms: Krējumu crème fraiche saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz tas kļūst stingrs.
Bumbieri: Bumbierus nomizo, izņem serdi un sagriež 2 cm lielos gabaliņos. Apcep taukvielā 2–3 minūtes. Pārkaisa ar cukuru un turpina cept vēl dažas minūtes. Pieber mandeles un sajauc ar bumbieriem.
Bumbierus pasniedz ar vaniļas krēmu.

Līdzīgas receptes

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ābolu krambls

1h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.