Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Ola

  • Olas
     4 gab.
  • Tējas siers
     320 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.

Salāti

  • Bulgurs
     60 g
  • Avokado
     2 gabali
  • Tomāti
     3 gab.
  • Redīsi
     6 gabali
  • Rukola
     2 šķipsniņa (-s)
  • Jogurts Rimi GreatLife bez piedevām
     150 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes.

Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm.

Liec uz šķīvjiem.

 

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas.

Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

 

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. 

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti