Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Ola

  • Olas
     4 gab.
  • Tējas siers
     320 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.

Salāti

  • Bulgurs
     60 g
  • Avokado
     2 gabali
  • Tomāti
     3 gab.
  • Redīsi
     6 gabali
  • Rukola
     2 šķipsniņa (-s)
  • Jogurts Rimi GreatLife bez piedevām
     150 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes.

Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm.

Liec uz šķīvjiem.

 

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas.

Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

 

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. 

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).