Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Ola

  • Olas
     4 gab.
  • Tējas siers
     320 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 Ēdamkarote

Salāti

  • Bulgurs
     60 g
  • Avokado
     2 gabali
  • Tomāti
     3 gabali
  • Redīsi
     6 gabali
  • Rukola
     2 Šķipsniņa
  • Jogurts Rimi GreatLife bez piedevām
     150 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes.

Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm.

Liec uz šķīvjiem.

 

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas.

Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

 

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. 

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Truša salāti

12min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli