Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Burkānu cepumi
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Burkāns1 gabali
-
Olas2 gabali
-
Brūnais cukurs100 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Sviests80 g
-
Milti250 g
-
Kanēlis1 ēdamk.
-
Cepamais pulveris1 tējk.
Krēmam
-
Siers maskarpone250 g
-
Saldais krējums100 ml
-
Pūdercukurs50 g
-
Citrona miza1 tējk.
-
Citrona sula1 tējk.
Dekoram
-
Karamele
-
Šokolādes oliņas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gardie burkānu cepumi - ideāli piemēroti svētku galdam 🥕🐣
Nomizo un smalki sarīvē burkānu.
Traukā iesit olas, pievieno brūno cukuru, šķipsniņu sāli - samaisa.
Izkausē sviestu un pievieno izveidotajai masai.
Pievieno klāt arī sarīvēto burkānu, miltus, kanēli, cepamo pulveri - samaisa.
Cep 180 grādos 20 minūtes.
Sieram mascarpone pievieno saldo krējumu un pūdercukuru - sakuļ. Masai pievieno citrona miziņu un iespiež citrona sulu - samaisa.