Sastāvdaļas
-
Rauga mīkla500 g
-
Cukīni pesto260 g
-
Olīveļļa Extra Virgin2 ēdamk.
-
Burrata2 gab.
-
Redīsi10 gabali
-
Piparmētras lapiņas20 gab.
-
Bazilika lapiņas20 gab.
-
Pētersīļa lapiņas10 gab.
-
Bio citrona miza (smalki sarīvēta)0.5 gab.
-
Jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē krāsni 220 grādus karstu.
Izrullē mīklu, vidu veidojot plānu, malas nedaudz biezākas.
Izsmērē dāsni pesto.
Maliņas sasmērē ar eļļu.
Liec cepties vidējā nodalījumā, kamēr maliņas zeltainas.
Kad gatavs, virsū liec burratu, redīsus (plānās šķēlēs), zaļumus, sāli (nedaudz) un piparus.