Sastāvdaļas
-
Fetas sieri300 g
-
Maiga olīveļļa Extra Virgin20 ml
-
Kaltēts oregano vai svaigas timiāna lapiņas1 tējk.
-
Medus1 ēdamk.
-
Olīvas Kalamata bez kauliņiem80 g
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē krāsni 200 grādu karstu.
Kermaiskā traukā liec veselus fetas sieras gabalus.
Pārslaki ar eļļu, uzber oregano vai timiānu, piparus un liec cepties, kamēr zeltaina.
Pārslaki ar medu, apkārt saber olīvas (rupji sakapātas) un, ja vēlies, uzkaisi baziliku.