Cepta feta ar medu

  • Gatavošana 35min
  • Vidēji grūti
Cepta feta ar medu
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Fetas sieri
     300 g
  • Maiga olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Kaltēts oregano vai svaigas timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Olīvas Kalamata bez kauliņiem
     80 g
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādu karstu.
Kermaiskā traukā liec veselus fetas sieras gabalus.
Pārslaki ar eļļu, uzber oregano vai timiānu, piparus un liec cepties, kamēr zeltaina.

Pārslaki ar medu, apkārt saber olīvas (rupji sakapātas) un, ja vēlies, uzkaisi baziliku.

Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti