Sastāvdaļas
-
Dilles500 g
-
Olīveļļa500 ml
-
Baltā vīna etiķispēc garšas
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Dilles uzgriez un liec blenderī ar olīveļļu.
Blenderē līdz dilles ir smalki blenderētas, mājas blenderī lidz 10 minūtēm.
Tad izkās caur smalko sietu vai arī atstāj uz nakti notecināties caur marli.
Pēc tam pievieno etiķi un sāli pēc garšas.
Var izmantot kā piedevu gatavošanai vai arī izmantot pie salātiem vai maizes parastās eļļas vietā.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize