Dzelteno tomātu gaspačo

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Dzelteno tomātu gaspačo
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenie tomāti
     800 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Dzeltenā paprika
     0.5 gabali
  • Gurķis
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls, garšvielas pēc garšas
     
  • Pesto
     2 tējk.
  • Baziliks
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tomātus, sīpolus, papriku, gurķi sagriez lielos gabalos, liek blenderī, pievieno ķiploku, garšvielas un sablendē.
Pasniedzot pārslaka ar pesto un dekorē ar baziliku.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli

Jogurta tosti ar ogām

20min • Viegli