Eksotiskās Pavlovas

  • Gatavošana 1h 40min
  • Vidēji grūti
Eksotiskās Pavlovas
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Deserts

  • Pūdercukurs
     250 g
  • Olas baltums
     4 gab.
  • Vīna etiķis
     1 tējk.
  • Kukurūzas ciete
     2 tējk.

Krēms

  • Saldais krējums
     300 g

Dekors

  • Pasifloras augļi
     6 gabali
  • Avenes
     100 g
  • Mellenes
     100 g
  • Piparmētras
      pēc garšas
  • Pūdercukurs
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ieliec olu baltumus putotājā, sāc putot ar lieliem apgriezieniem, pakāpeniski pievieno pūdercukuru, puto līdz stingrām putām, beigās pievieno kukurūzas cieti un etiķi.

Ar karoti veido pikas un liec pannā uz cepampapīra, ievērojot pietiekamus attālumus.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem, liec pavlovas krāsnī un strauji samazini temperatūru līdz 120 grādiem, cep vienu stundu, tad atstāj siltā krāsnī atdzist.

Gatavo krēmu: saputo stingrās putās saldo krējumu, liec uz pavlovām un dekorē ar pasifloras augļiem, ogām, piparmētru.

Pārkaisi ar pūdercukuru. Pasniedz nekavējoties.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti