Eksotiskās Pavlovas

  • Gatavošana 1h 40min
  • Vidēji grūti
Eksotiskās Pavlovas
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Deserts

  • Pūdercukurs
     250 g
  • Olas baltums
     4 gab.
  • Vīna etiķis
     1 tējk.
  • Kukurūzas ciete
     2 tējk.

Krēms

  • Saldais krējums
     300 g

Dekors

  • Pasifloras augļi
     6 gabali
  • Avenes
     100 g
  • Mellenes
     100 g
  • Piparmētras
      pēc garšas
  • Pūdercukurs
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Rimi Gardēžu eksotisko Pavlovu recepte. Izmēģini vienu no leģendārākiem desertiem jaunā variācijā.

Ieliec olu baltumus putotājā, sāc putot ar lieliem apgriezieniem, pakāpeniski pievieno pūdercukuru, puto līdz stingrām putām, beigās pievieno kukurūzas cieti un etiķi.

Ar karoti veido pikas un liec pannā uz cepampapīra, ievērojot pietiekamus attālumus.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem, liec pavlovas krāsnī un strauji samazini temperatūru līdz 120 grādiem, cep vienu stundu, tad atstāj siltā krāsnī atdzist.

Gatavo krēmu: saputo stingrās putās saldo krējumu, liec uz pavlovām un dekorē ar pasifloras augļiem, ogām, piparmētru.

Pārkaisi ar pūdercukuru. Pasniedz nekavējoties.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.