Foreles sašimi

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Foreles sašimi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Sojas mērce
     10 g
  • Foreles fileja
     100 g
  • Rīsu etiķis
     5 g
  • Maurloki
     10 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Foreli iztīri, izfilē un sagriez ļoti plānās, slīpās šķēlēs. 

Liec atdzesēties.

Sajauc sagrieztus maurlokus, rīsu etiķi, sojas mērci un sezama eļļu, liec tajā viegli marinēties foreles šķēles.

Ļauj ievilkties 2-3 minūtes.

Sašimi pasniedz atdzesētu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes