Foreles sašimi

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Foreles sašimi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Sojas mērce
     10 g
  • Foreles fileja
     100 g
  • Rīsu etiķis
     5 g
  • Maurloki
     10 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu foreles sašimi recepte. Apgūsti Āzijas krāsainās un izteiksmīgās garšas kopā ar Mārtiņu Sirmo.

Foreli iztīri, izfilē un sagriez ļoti plānās, slīpās šķēlēs. 

Liec atdzesēties.

Sajauc sagrieztus maurlokus, rīsu etiķi, sojas mērci un sezama eļļu, liec tajā viegli marinēties foreles šķēles.

Ļauj ievilkties 2-3 minūtes.

Sašimi pasniedz atdzesētu.

Saistītās receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Jāņu mērces

5min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.