Sastāvdaļas
-
Sojas mērce10 g
-
Foreles fileja100 g
-
Rīsu etiķis5 g
-
Maurloki10 g
-
Sezama sēklu eļļa5 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Foreli iztīri, izfilē un sagriez ļoti plānās, slīpās šķēlēs.
Liec atdzesēties.
Sajauc sagrieztus maurlokus, rīsu etiķi, sojas mērci un sezama eļļu, liec tajā viegli marinēties foreles šķēles.
Ļauj ievilkties 2-3 minūtes.
Sašimi pasniedz atdzesētu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize