Fudge

  • Gatavošana 2h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Baltā šokolāde
     500 g
  • Kondensētais piens
     397 g
  • Pistācijas (smalcinātas)
     80 g
  • Žāvētas dzērvenes
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno kondensēto pienu.

Iemaisa sasmalcinātas pistācijas un dzērvenes, atstājot daļu, ko pārkaisīt pa virsu.

Masu lej 20 x 20 cm lielā, ar cepampapīru izklātā traukā un izlīdzina.

 Pārkaisa ar atlikušajām dzērvenēm un smalkāk sasmalcinātām pistācijām.

Liek ledusskapī sastingt vismaz uz 2 h.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti