Gaļas bumbiņas ar fritētiem burkāniem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Cūkgaļa Rimi
     500 g
  • Rīvmaize
     120 g
  • Ola
     1 gab.
  • Saldais krējums
     400 g
  • Zaļie zirnīši
     80 g
  • Tomātu mērce
     60 g
  • Cepto piparu sāls Santa Maria
     1 ĒK

Piedevām:

  • Burkāni (vidēja izmēra)
     6 gab.
  • Eļļa fritēšanai
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu sajauc ar garšvielām, rīvmaizi un olu. Izveido gaļas bumbiņas vēlamajā izmērā.

Uz pannas izkausē sviestu un cep bumbiņas.

Maisot pievieno tomātu mērci, zirnīšus un saldo krējumu.

Nedaudz uzvāra un pasniedz ar fritētiem burkāniem, kurus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.