Sastāvdaļas
-
Siers Mozzarella Buffalo2 gabali
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Rozmarīns1 zariņš
-
Baziliks5 lapiņas
-
Pētersīļi5 lapiņas
-
Apelsīna miza1 gabali
-
Apelsīna sula1 gab.
-
Olīveļļa Extra Virgin60 ml
-
Kūpināts sāls1 Tējkarotes
-
Melnie pipari1 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ķiploka daivas sagriez plānās šķēlītēs. Apelsīna mizu smalki sarīvē. Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko.
Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ.
Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize