Garšaugu mocarella

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Garšaugu mocarella
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Siers Mozzarella Buffalo
     2 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Baziliks
      5 lapiņas
  • Pētersīļi
      5 lapiņas
  • Apelsīna miza
     1 gab.
  • Apelsīna sula
     1 gab.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     60 ml
  • Kūpināts sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķiploka daivas sagriez plānās šķēlītēs. Apelsīna mizu smalki sarīvē. Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. 

Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. 

Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu sendviči

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.