Grilēti persiki ar saldējumu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Persiki
     5 gab.
  • Timiāns
      5 zariņi
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Citrons
     0.5 šķēlīte (-s)
  • Saldējums
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriež persikus uz pusēm.

Pievieno timiāna lapiņas.

Pievieno medu.

Pievieno citrona sulu.

Sarīvē un pievieno viena citrona miziņu.

Visu sajauc un liek uz grila restēm.

Cep 5–10 minūtes, līdz karamelizējas.

Ja ir pārāk liels karstums, apslaka ar citrona sulu.

Pasniedz siltu ar aukstu saldējumu, pievienojot lobītus ciedru riekstus.
Tāpat var gatavot arī nektarīnus vai plūmes!

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes