Grilēti persiki ar saldējumu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Persiki
     5 gab.
  • Timiāns
      5 zariņi
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Citrons
     0.5 šķēlīte (-s)
  • Saldējums
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriež persikus uz pusēm.

Pievieno timiāna lapiņas.

Pievieno medu.

Pievieno citrona sulu.

Sarīvē un pievieno viena citrona miziņu.

Visu sajauc un liek uz grila restēm.

Cep 5–10 minūtes, līdz karamelizējas.

Ja ir pārāk liels karstums, apslaka ar citrona sulu.

Pasniedz siltu ar aukstu saldējumu, pievienojot lobītus ciedru riekstus.
Tāpat var gatavot arī nektarīnus vai plūmes!

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Zemeņu saldējums

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes