Grilēts mango ar jogurta krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēts mango ar jogurta krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mango

  • Mango
     1 gabali
  • Medus
     1.5 ēdamk.
  • Citrons
     1.5 ēdamk.

Drumstalas

  • Rīvmaize
     35 g
  • Sviests
     35 g
  • Kanēlis
     0.5 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Medus
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Jogurts bez piedevām
     2.5 ēdamk.
  • Grauzdētas mandeles cukurā
     1 sauja (-s)
  • Piparmētras lapas
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango sadala divās pusītēs. Katrā no tām iegriež kubiņus līdz mizai, to neskarot.
Sajauc medu ar citronu.
Apsmērē mango mīkstumu ar medus mērci un liek uz karsta grila restēm ar mīkstumu uz leju.

Cep 2-3 minūtes, līdz tas viegli karamelizējies.

Apgriež mango uz otru pusi un cep, ik pa brīdim pievienojot medus citrona mērci, lai tā sasūcas auglī.
Sajauc rīvmaizi ar aukstu sviestu, medu, sāli un maltu kanēli.
Liek pa virsu mango.
Turpina cept, uzliekot vāku grilam.
Cep, līdz drumstalas kļuvušas viegli zeltainas.
Pasniedz ar jogurtu, smalkāk sadrumstalotām mandelēm un svaigām piparmētru lapām.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti