Ilzes Jurkānes latviskais gaspačo

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Ilzes Jurkānes latviskais gaspačo
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Sastāvdaļas

  • Kefīrs
     1 L
  • Gurķi (vidēji)
     3 gabali
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Koriandrs
      pēc garšas
  • Loki
     0.5 bunte (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Tomāti dzelteni
     1 gabali
  • Tomāti sarkani
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gaspačo latviskā gaumē - tiem kuriem tīk maigākas un pazīstamākas nianses, bet tik un tā gribas izmēģināt ko jaunu.

Blenderī ielej kefīru, pievieno sagrieztus gurķus, dilles, nomizotus ķiplokus, daļu koriandra, daļu loku un sablenderē viendabīgā masā.

Pievieno sāli un piparus pēc garšas un samaisi.

Lej zupu bļodās un dekorē ar smalki sakapātiem tomātiem, koriandru un lociņiem. Pasniedz.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti