Jēra gaļas burgers

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Hanzas maiznīca grila maizīte
     1 gab.
  • Maltā jēra gaļa
     180 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Avokado, nomizots, iztīrīts
     0.5 gab.
  • Laima sula
     0.5 TK
  • Plāna siera šķēle
     1 gab.
  • Dižonas sinepes
     1 TK
  • Rukola
     1 sauja
  • Tomāts, sagriezts ripiņās
     1 gab.
  • Selection by Rimi tomātu pesto
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Burgers ir tiešām tas ēdiens, kurā vari izpausties radošumā un salikt kopā pats savu ideālo kombināciju! Šeit gards jēra gaļas burgers, kas noteikti jānogaršo.

Grila maizi nedaudz sakarsē cepeškrāsnī, lai maizes garoza kļūst kraukšķīga, bet vidus mīksts.

Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, saspied burgeru kotlešu presē un cep uz ļoti karstas sausas pannas 1–2 minūtes no katras puses.

Avokado sagriez kubiņos un pievieno laima sulu, lai neapbrūnē.

Kad burgera kotlete izcepusies, pa virsu liec sieru, lai tas jau kūst.

Liec kopā burgeru. Apakšējo maizīti pārsmērē ar sinepēm, pa virsu liec avokado, rukolu, tad siltu burgera kotleti un tomāta ripiņas.

Augšējo maizīti pārsmērē ar tomātu pesto un uzliec uz burgera. Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.