Jogurta Panna Cotta ar aprikozēm

  • Gatavošana 3h 50min
  • Viegli
Jogurta Panna Cotta ar aprikozēm

Sastāvdaļas

  • Jogurts bez piedevām
     400 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Svaigi spiesta apelsīnu sula
     100 ml
  • Pūdercukurs
     130 g
  • Želatīns
     14 g
  • Aprikozes
     6 gabali
  • Piparmētra
      pēc garšas
  • Kardamons
      pēc garšas
  • Kļavu sīrups
     2 Ēdamkarote
  • Miziņa no apelsīna
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Svaigi spiestai apelsīnu sulai pievieno želatīnu, kārtīgi samaisa un atstāj uzbriest 3-5 minūtes. 

Katliņā ielej kokosriekstu pienu un karsē. Pievieno apelsīna miziņas, pūdercukuru un visu kārtīgi samaisa. Atdzesē 5 minūtes.

Kokosriekstu pienu, kāšot caur sietiņu, pievieno želatīna masai. Visu kārtīgi samaisa. 

Pievieno jogurtu bez piedevām, samaisa. 

Masu lej trauciņos un liek ledusskapī vismaz uz 3 stundām. 

Sagatavo dekoru – sagriež aprikozes, sasmalcina piparmētru lapiņas, pievieno kļavu sīrupu un samaisa. Kārto pa virsu sastingušajai jogurta masai. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Banānu rolli

15min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Cassis Spritz

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Twisted Sangria

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Cape Codder

10min • Viegli