Kanēļa-mandarīnu popkorns

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kanēļa-mandarīnu popkorns

Sastāvdaļas

  • Popkorna graudi Sweet taste
     80 g
  • Mandarīni
     2 gabali
  • Sviests Rimi
     2 Ēdamkarote
  • Eļļa cepšanai
     2 Ēdamkarote
  • Kanēlis
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Popkornu vislabāk gatavot uz lēnas uguns katlā ar vāku un biezu dibenu.
Vispirms katlā izkausē sviestu un eļļu.

Tad ieber popkorna graudus, pierīvē miziņu no diviem mandarīniem un pieliek maltu kanēli.

Uzliek vāku un silda trauku, lai sāk gatavoties popkorns.
Uzmanies, pēc pagatavošanas noņemot traukam vāku, jo tajā būs karsts tvaiks.

Ieteikums!
Lai pie katla vai pannas pamatnes nepiedegtu garšvielas, ieklāj pannā cepamo papīru un tad liek taukvielas, popkorna graudus un garšvielas.

Saistītās receptes

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti