Keil salātu pesto

  • Sagataves 2min ,  Gatavošana 3min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Keil salāti Rimi
     80-100 g
  • Olīveļļa
     70 ml
  • Laims
     1 gab.
  • Indijas rieksti (grauzdēti)
     2 ĒK
  • Cietais siers (rīvēts)
     1 ĒK
  • Ķiploks
     1 daiviņa
  • Medus
     1/2 TK
  • Sāls un pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē un samaļ.

Pēc garšas var pievienot vairāk laima sulas, kā arī, ja vēlas asāku, – mazliet čili piparus.

Pesto var glabāt noslēgtā traukā ledusskapī līdz pat 5 dienām.

Gatavojot salātus, parasti atjauc pesto ar nelielu daudzumu eļļas, lai iegūtu šķidrāku konsistenci.

Ieteikums!


Pamēģini pesto pievienot krējumam, jogurtam, zupām un citiem ēdieniem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.