Ķepīgā, krēmīgā auzu putra

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Ķepīgā, krēmīgā auzu putra
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sagatave

  • Pilngraudu auzu pārslas
     0.5 glāze (-s)
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ūdens
     1.5 glāze (-s)

Putra

  • Piens
     400 ml
  • Kanēļa miza
      1 gab.
  • Žāvēti āboli (pēc izvēles)
     1 sauja (-s)

Pasniegšanai

  • Ābols
     1 gab.
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri auzu pārslas sālsūdenī 3 minūtes un atstāj vismaz uz 20 minūtēm vai pat uz nakti, lai kārtīgi uzbriest.
Katlā mērenā siltumā sakarsē pienu ar kanēli.
Pievieno uzbriedinātās pārslas un žāvētos ābolus.
Pavāri 2–3 minūtes un pasniedz ar svaiga ābola šķēlītēm un kļavu sīrupu.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Olas un siera kultenis

10min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.