Ķilavu majonēze ar romiešu lapām

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ķilavu majonēze ar romiešu lapām
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

Majonēzei

  • Ķilavas
     100 g
  • Cietais siers (rīvēts)
     100 g
  • Olīveļļa
     100 ml
  • Olas dzeltenums
     4 gab.
  • Citronu sula
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Romiešu salāti
      1 lapa
  • Bagete
     1 gabali
  • Cietais siers (rīvēts)
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bageti sagriez šķēlītēs, pārlej ar nedaudz olīveļļu un sāli, tad liec krāsnī nedaudz nograuzdēties.

Romiešu lapas sadala un kārtīgi nomazgā.

Ķilavas nokāš, tad visas majonēzes sastāvdaļas liek blenderī un blenderē līdz vienmērīgai konsistencei.

Katru lapu atsevišķi iesmērē ar majonēzi un pasniedz ar papildus rīvētu sieru un maizes grauzdiņiem.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.