Ķimeņu cepamdesa ar marinējumiem

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Mani Gardumi cepamdesas ar ķimenēm
     2 gab.
  • Marinēts gurķis
     1 gab.
  • Marinēta paprika
     100 g
  • Marinēti halapenjo
     40 g
  • Šalotes sīpols, nomizots un sagriezts šķēlītēs
     1 gab.
  • Sāls
     1/3 TK
  • Cukurs
     1/2 TK
  • Sinepju kressalāti
     2 sauja
  • Green story saulē kaltētu dārzeņu pasta
     2 ĒK
  • Eļļa cepšanai
     20 ml
  • Citrona sula
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 50 ml ūdens un ieliec desas vārīties.

Ik pa brīdim apgrozi desas, līdz ūdens ir izvārījies, un tad pielej eļļu un viegli apcep tās.

Gurķi un papriku sagriez strēmelēs, halapenjo sakapā.

Sīpolam pievieno sāli, cukuru un citrona sulu un ļauj viegli iemarinēties.

Cepamdesu pasniedz siltu kopā ar marinējumiem, pastu un kressalātiem. 

Vari pasniegt arī ar lavaša maizi vai krāsnī ceptiem kartupelīšiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.