Ķirbju sēklu rulete ar ogām

  • Gatavošana 35min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Biskvīts

  • Bezglutēna vai kviešu milti
     2 ēdamk.
  • Ķirbju sēklu milti
     2 ēdamk.
  • Olas
     6 gab.
  • Cukurs
     6 ēdamk.

Krēms

  • Mascarpone siers
     500 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Sīrups
     100 ml
  • Cukurs
     50 g
  • Citrona miza
     1 gab.
  • Ogas
     500 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170 °C. 

Olas sajauc ar cukuru un saputo līdz stingrām putām. 

Atsevišķi sajauc abu veidu miltus un citrona miziņu. Pievieno miltus olām un samaisa. 

Iegūto biskvīta masu kārto uz cepešpannas. Liek krāsnī un cep 10-13 minūtes. 

Biskvītu noņem no pannas un liek atdzesēties. Tikmēr sagatavo krēmu. 

Kopā saputo Mascarpone sieru, saldo krējumu, sīrupu, krēmam paredzēto cukuru un citrona miziņu, iegūstot viendabīgu krēmu. 

Krēmu klāj uz atdzisušā biskvīta, pa virsu kārtojot ogas. 

Biskvītu sarullē, un rulete gatava pasniegšanai. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti